Vita wordt geselecteerd voor de finale van het programma Dansfactor. Die vindt plaats op het cruiseschip Gigantica. Maar het schip krijgt een aanvaring net op het moment dat de show begint.

De reeks BoekenBoeien bestaat uit spannende, makkelijk te lezen boeken met een unieke opzet. In elk deel van de reeks zijn namelijk schooltaalwoorden verwerkt. In totaal gaat het om 1600 schooltaalwoorden uit de Basislijst schooltaalwoorden vmbo die is samengesteld door het Instituut voor Taalonderzoek en Taalonderwijs Amsterdam (ITTA). De boeken zijn ontwikkeld voor leerlingen in de eerste twee jaar van het vmbo, maar ook heel nuttig voor sommige leerlingen in VSO en praktijkonderwijs. De reeks wordt ook ingezet op taalzwakke basisscholen in groep 8. In het Vlaamse onderwijs zijn de boeken vooral geschikt voor de B-stroom in de eerste graad van het middelbaar onderwijs en voor leerlingen in het BuSO. Het leesniveau is A2/B1. Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Heb je de nieuwe omslag gezien van De finale? Kijk ook naar de andere titels van Boeken Boeien voor andere nieuwe omslagen.

Op voorraad

  • Vanaf 20 stuks voor slechts € 8,96 per stuk  10% korting!

Specificaties

Titel De finale
ISBN 978-90-8696-162-7
Auteur Fenna de Vries
Leesniveau A2/B1
Serie BoekenBoeien.nl
Aantal pagina's 88
Bindwijze Paperback
Illustraties Nee
Taal Nederlands
Uitgeverij Eenvoudig Communiceren
Leeftijd 12 - 14, 12 - 16

Related Posts

Inkijkexemplaar

Meer uit deze serie

Koopziek
€ 9,95
Topscorer
€ 9,95
Uitgehuwelijkt
Transfer
€ 9,95
Verdacht
€ 9,95
Populair
Geen gezicht
€ 9,95