Nura slaakt een gil van schrik. Rayan kijkt om. Het lijkt of de tijd even stilstaat als hij haar aankijkt. Nura’s hart bonkt in haar keel. Ze weet niet wat ze moet doen en staart Rayan met grote ogen aan. Ze ziet in zijn ogen dat hij haar herkent.

Nura is blij met haar nieuwe scooter, die ze eerlijk heeft verdiend. Op school wacht ze op complimentjes. Maar dan komt Rayan met zijn nieuwe scooter. Iedereen kijkt naar hem en Nura voelt zich verdrietig. Maar er is iets vreemds. Rayan heeft plots veel geld. Nura besluit hem te volgen en ontdekt een vreselijk geheim. Dan ziet Rayan haar. Kan Nura snel wegkomen? Wat gaat Rayan doen? Ontdek het in dit spannende verhaal!

Snel maakt deel uit van de serie minithriller, geschreven door Marlies Verhelst. Zij schrijft boeken voor en over jongeren vanaf 12 jaar. Deze spannende boeken zijn geschreven in makkelijke taal voor minder vaardige lezers. De twee boeken Scherp en Snel kunnen los van elkaar gelezen worden. 

Op voorraad

Recencies

star star star star star
Een jeugdthriller over school, bedreigingen en drugshandel.

Nura heeft met haar zomerbaantje genoeg geld verdiend om een scooter te kopen. Op het schoolplein wordt haar prestatie echter overschaduwd door haar klasgenoot Rayan, die op een veel mooiere scooter verschijnt. Nura onderzoekt hoe Rayan de scooter heeft kunnen bemachtigen, maar door haar onderzoek belandt ze in grote problemen. In nuchtere, zeer begrijpelijke stijl geschreven in korte zinnen en met gemakkelijke woorden. Geschikt voor lezers die moeite met lezen ervaren vanaf ca. 12 jaar.Marlies Verhelst (Vlaardingen, 1969) is een bekende Nederlandse schrijver.

|

Specificaties

Titel Snel
ISBN 978-90-8696-761-2
Auteur Marlies Verhelst
Leesniveau A2 of 1F
Aantal pagina's 72
Bindwijze Hardcover
Illustraties Nee
Taal Nederlands
Uitgeverij Eenvoudig Communiceren

Inkijkexemplaar

Vaak meebesteld

Scherp
€ 15,00
Lesmateriaal bij: Scherp
€ 25,00
Lesmateriaal bij: Snel
€ 25,00