De hertaling van de bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen is eindelijk beschikbaar. Dit spannende boek is het meest verkochte en meest uitgeleende boek van 2022. Daarnaast werd de verfilming de best bekeken film op Netflix. Nu is het boek beschikbaar in eenvoudige taal in het Nederlands. 

Iedereen gaat weg. Kya wil ook weg. Waarom neemt niemand haar mee?
‘Zorg goed voor jezelf’, gaat Jodie verder. ‘En pas op voor andere mensen. Als er iemand komt, verstop je dan in het moeras. Daar kan niemand je vinden. Wis altijd je sporen uit. Ik heb je geleerd hoe dat moet.’

Daar waar de rivierkreeften zingen is een meeslepende roman van Delia Owens. Het verhaal volgt Kya, een jong meisje dat alleen opgroeit in de moerassen van North Carolina en een fascinatie heeft voor de natuur. Wanneer een knappe jongeman dood wordt aangetroffen in het moeras, wordt Kya beschuldigd van moord. Het boek weeft prachtig de elementen van een opgroeiverhaal, een liefdesverhaal en een moordmysterie samen. Daarnaast maakt onze makkelijk-lezen uitgave dit boeiende verhaal toegankelijk voor een breder publiek.

Lees hier de recensie van Ineke Van Nispen.

Op voorraad

Specificaties

Titel Daar waar de rivierkreeften zingen
ISBN 978-90-8696-738-4
Auteur Delia Owens
Vertaler / hertaler Jet Doedel
Leesniveau A2/B1
Serie Leeslicht
Aantal pagina's 136
Bindwijze Paperback
Illustraties Nee
Taal Nederlands
Uitgeverij Eenvoudig Communiceren
Leeftijd 14 - 18, 16 +

Gerelateerde Berichten

Inkijkexemplaar

Vaak meebesteld

Lesmateriaal bij: Daar waar de rivierkreeften zingen
€ 25,00