Bij de start van het nieuwe schooljaar komt heel wat kijken: nieuwe leerlingen, nieuwe klasdynamieken, en nieuwe uitdagingen. Een van die uitdagingen is een gepast lessenpakket opmaken voor OKAN-leerlingen dat interessant, leerrijk, maar vooral leuk is voor de leerlingen. Uitgeverij Lezen voor Iedereen stelt jullie graag voor aan het boekenpakket dat speciaal voor OKAN-klassen is samengesteld.

De boekenpakketten uit deze aanbieding bestaan uit klassensets met twee boeken van elke serie (15 exemplaren per titel). Alle boeken die deel uitmaken van deze aanbieding zijn geschreven tussen de leesniveaus op weg naar A1 en op weg naar A2.
Daarnaast ontvangt u op elk van de drie leesnivaus ook twee online titels uit deze series. De boeken zijn online te lezen en worden tegelijkertijd voorgelezen door de Vlaamse Alfa-NT2 docent Janique Vanderstocken.Dat betekent dat uw leerlingen ook thuis online kunnen lezen én luisteren!

De boeken uit WoordWinst zijn geschreven voor beginnende lezers en beschikken over een verklarende woordenlijst die de leerlingen kunnen gebruiken om hun woordenschat al lezend actief uit te bereiden. 

De hoofdpersonages uit onze serie Een dag in… komen in elk boek uit een ander land. Zo proberen we een grote groep inburgeraars via een vertrouwde protagonist kennis te laten maken met het Nederlands. Een dag in… is geschreven op leesniveau A1.

De korte verhalen uit de serie BeeldBoek zijn geschreven op leesniveau A1+ worden aangevuld met foto’s waarop acteurs het geschreven verhaal uitbeelden. Zo kunnen leerlingen opnieuw op een actieve en speelse manier hun woordenschat uitbreiden. 

Er komt digitaal lesmateriaal bij de zes gedrukte boeken, en bij de zes meeleesboeken.

Hieronder een volledig overzicht van het pakket:

Meeleesboeken, €250 per stuk

WoordWinst:
- Blij met jou
- Op de fiets

Een dag in ...
- Olek wil een auto
- Sinem en het water

Beeldboek:
- Het verhaal van Mariam
- Het verhaal van Kaat

De klassensets van 15 exemplaren per titel zijn:

WoordWinst (€9,95 per exemplaar):
- De voetballer
- Dag na dag

Een dag in ... (€11 per exemplaar):
- Achmed zingt een lied
- Anarosa vindt een hond

Beeldboek (€10 per exemplaar):
- Het verhaal van Rita
- Waar is mijn fiets? (Vlaamse editie)

.

Tijdelijk niet leverbaar

Specificaties

Titel Aanbieding OKAN!
ISBN 9789086967999
Illustraties Ja
Taal Nederlands