Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Promotie: Boekenpakketten voor OKAN!

Bij de start van het nieuwe schooljaar komt heel wat kijken: nieuwe leerlingen, nieuwe klasdynamieken, en nieuwe uitdagingen. Een van die uitdagingen is een gepast lessenpakket opmaken voor OKAN-leerlingen dat interessant, leerrijk, maar vooral leuk is voor de leerlingen. Uitgeverij Lezen voor Iedereen stelt jullie graag voor aan het boekenpakket dat speciaal voor OKAN-klassen is samengesteld.

Bij Lezen voor Iedereen geven we boeken uit in makkelijke taal, voor verschillende leeftijdsgroepen, op verschillende leesniveaus. Zo hebben we ook verschillende series die OKAN-leerlingen kunnen helpen om, door middel van leuke boeken, het Nederlands onder de knie te krijgen.

Voor deze actie bieden wij een boekenpakket aan dat bestaat uit klassensets met twee boeken van elke serie (15 exemplaren per titel), aangevuld met twee online titels per serie. De deelnemende series zijn WoordWinst, Een dag in… en BeeldBoek. Deze series zijn geschreven tussen de leesniveaus A1 en A2.

Blij met jouOp de fiets  

De boeken uit WoordWinst zijn geschreven voor beginnende lezers en beschikken over een verklarende woordenlijst die de leerlingen kunnen gebruiken om hun woordenschat al lezend actief uit te bereiden.

Anarosa vindt een hondAchmed

De hoofdpersonages uit onze serie Een dag in… komen in elk boek uit een ander land. Zo proberen we een grote groep inburgeraars via een vertrouwde protagonist kennis te laten maken met het Nederlands. Een dag in… is geschreven op leesniveau A1.

Waar is mijn fietsRita

De korte verhalen uit de serie BeeldBoek zijn geschreven op leesniveau A1+ worden aangevuld met foto’s waarop acteurs het geschreven verhaal uitbeelden. Zo kunnen leerlingen opnieuw op een actieve en speelse manier hun woordenschat uitbreiden.

De online titels uit deze aanbieding zijn meeleesboeken: het meeleesboek is een onlinedienst waarbij je kan inloggen en een boek selecteren dat dan wordt voorgelezen terwijl het boek op je scherm te zien is. Zo kan de leerling meelezen terwijl die ook hoort en ziet wat er gebeurt. Onze online boeken worden voorgelezen door alfadocent en leesbevorderaar Janique Vanderstocken. Het pakket komt met digitaal lesmateriaal.

Hebben we uw interesse geprikkeld? Neem dan hier een kijkje.

Volg ons op Facebook
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Instagram
Schrijf in voor onze e-updates

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws