Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Hou van me

Hou van me

Hou van me is een aanrader voor elke jongere. Het is een aangrijpend verhaal over relaties, seks en maatschappij. Je leest het dagboek van de 16-jarige Claudia. Ze woont samen met haar moeder in Schiedam en kende weinig liefde in haar jeugd. Daarom zoekt ze het bij de verkeerde jongens. Wanneer Claudia een geheime relatie met Annin krijgt, ontdekt ze al snel dat het geen echte liefde is. Dan ontmoet ze Drahim en even lijkt haar leven perfect. Maar is hij wél te vertrouwen?

Evy Danckers, leerkracht en auteur, weet wat jongeren bezighoudt en dat voel je in al haar boeken. Schiedam of Borgerhout, overal zullen er jongeren zijn die zich in dit verhaal herkennen. Liefde en erkenning, dat wil toch iedereen? Maar wat is de prijs die je daarvoor wil betalen? Claudia doet in Hou van me dingen die ze niet wil. Om gezien te worden. Om graag gezien te worden. Maar de echte liefde komt pas, wanneer je eerst van jezelf houdt. Daarover gaat Hou van me.

Dit was de beste avond van mijn leven!
Ik heb me zo vergist. Niet over Annin. Hij is een eikel. Ik begrijp niet wat ik ooit in hem heb gezien. Hij is nog maar een jongetje. Maar Drahim … Hij is niet wie ik dacht dat hij was. Sarina zegt dat hij onbetrouwbaar is. Dat je uit zijn buurt moet blijven. Niet dus! Drahim is zo cool.

Auteur: Evy Danckers
Voor: volwassenen en jongeren
Leesniveau: B1
104 pagina's
Paperback met Franse flap
Illustraties: Tamara Lodewijckx

ISBN 978-90-8696-697-4

Een YA roman van Evy Danckers met illustraties van Tamara Lodewijckx.

ISBN: 9789086966974

€ 16,50