Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Een inkijkje in het leven van een raceheld

max verstappenMensen aan het lezen krijgen in deze tijd van streamingdiensten en sociale media is geen gemakkelijke opgave. Zeker mannen laten lezen is iets wat over het algemeen veel moeite kost. Waar vrouwen namelijk nog wel weg willen duiken in een boek, zijn mannen vaak te actief om zomaar te gaan lezen. Sport interesseert hen wel! Om die reden brengt uitgeverij Lezen voor Iedereen veel boeken over sport uit, zowel fictie als non-fictie. Max Verstappen – to the MAX is onze nieuwste aanwinst op dit gebied.

 

Mensen zijn sneller geneigd een boek te lezen wanneer ze zich kunnen verplaatsen in de hoofdpersoon. Dat zal met dit boek zeker lukken.  Minder vaardige lezers zoeken verhalen die aansluiten op hun belevingswereld. Een boek over Max Verstappen doet dat. Het boek gaat over Max die op 25-jarige leeftijd al twee keer wereldkampioen is geworden.

 

Tweevoudig wereldkampioen
Zondag 9 oktober werd Max Verstappen voor de tweede keer wereldkampioen. Net als vorig jaar gebeurde dat op een bijzondere manier. Want vorig jaar was natuurlijk ook allesbehalve normaal. Hoe dat ging, is te lezen in Max Verstappen – to the MAX.

 

Max Verstappen – to the MAX gaat niet alleen over Max’ carrière in de Formule 1. Juist zijn weg ernaartoe staat centraal in dit boek. Het gaat over Max’ familie waarin auto’s altijd een grote rol hebben gespeeld, over hoe hij al op jonge leeftijd alles won wat er met karten te winnen viel en over hoe hij in de Formule 3 werd ontdekt door het Formule 1-team van Red Bull Racing. 

Max Verstappen - To the Max is nu verkrijgbaar op onze website!

Volg ons op Facebook
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Instagram
Schrijf in voor onze e-updates

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws