Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Jeugboekenmaand: ruim aanbod voor moeilijke jonge lezers

Maart is jeugdboekenmaand. Het rijke boekenaanbod voor de jonge lezer staat een hele maand in de kijker. Dat is nodig en nuttig, want het is goed bekend dat een ruim boekenaanbod dé basisvoorwaarde is om jongeren aan het lezen te zetten en te houden. Uil met boek: logo jeugdboekenmaand 2018

Bij onze doelgroep, moeilijke lezers, is dat eigenlijk niet anders. Daarom hebben wij de laatste jaren ons aanbod van makkelijke boeken voor jongeren immens uitgebreid.

We hebben intussen tientallen titels met verhalen die jongeren aanspreken.  We hebben boeken voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook boeken voor oudere tieners. En we hebben extra makkelijke lesboeken, tot boeken die richting leesniveau B1 gaan. 

Wil je een idee krijgen van ons rijke aanbod aan jongerenboeken? Bestel dan ons proefpakket, aan een zeer voordelige prijs: het pakket kost 80 euro ipv 104,5 euro. Dat voordeel geldt enkel in onze webwinkel.

Bovendien krijg je er tijdens de jeugdboekenmaand een cadeautje bovenop: De kleine Johannes, uit de reeks Literatuur voor Beginners.

Deel dit bericht:

 

Lezen voor Iedereen

Voor veel mensen zijn 'gewone' boeken veel te moeilijk. Daarom maakt uitgeverij Lezen voor Iedereen romans en werkboeken in eenvoudig Nederlands. Door een eenvoudigere verhaalstructuur, kortere zinnen, grotere letters, eenvoudigere grammatica en makkelijkere woorden. Zo kunnen jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen opeens wél een boek uitlezen. Dat geeft zelfvertrouwen en brengt het plezier in lezen terug.

 

Keurmerk Makkelijk Lezen

Volg ons via Facebook

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws