Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Lionel Messi: De beste voetballer ter wereld

Er is lang over gedebatteerd, maar sinds afgelopen december is het niet meer tegen te spreken: Lionel Messi is de beste voetballer ter wereld. Hij won toen met het nationale elftal van Argentinië de wereldbeker. Daarom krijgt hij nu, na Max Verstappen, een biografie in makkelijke taal. 

Hij is zevenvoudig winnaar van de Gouden Bal, viervoudig winnaar van de Champions League en sinds dit jaar ook wereldkampioen. We kunnen Lionel Messi dus nu met overtuiging de beste voetballer van de wereld noemen. Maar wie is hij eigenlijk?

In deze biografie in makkelijke taal lees je over hoe Messi op jonge leeftijd begon met voetballen. Hij kwam al snel bij FC Barcelona terecht, waar hij zich omvormde tot een levende legende. Maar, Messi's succes is niet vanzelfsprekend. Naast alle hoogtepunten uit Messi's leven, belichten we in dit boek ook de dieptepunten en de obstakels die deze voetbalheld moest doorstaan. 

Eerder brachten we ook een biografie van raceheld Max Verstappen uit in makkelijke taal. Daarin vertellen we het levensverhaal van Max, van kleine jongen tot onvergetelijke F1-piloot. 

Lees en vind meer nieuwe boeken in makkelijke taal op onze website.

Volg ons op Facebook
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Instagram
Schrijf in voor onze e-updates

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws