Bel ons: 0031 20 520 60 70

Skip to Main Content »

You're currently on:

Gelukkig nieuwjaar!

Valse papieren

Gelukkig nieuwjaar!

We vliegen er dit jaar stevig in bij uitgeverij Lezen voor Iedereen! We brengen in de maand januari maar liefst vier boeken uit:

Valse papieren gaat over de 14-jarige Pierre, die het leger in wil om mee te gaan vechten tegen de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog. Valse papieren is het nieuwste deel van de serie 14 - De tijd van je leven.

Nina en Noortje gaat over de twee meisjes uit de titel. Nina houdt van paarden, en Noortje wordt gepest op school. In dit boek komen de twee samen. Nina en Noortje is een boek voor paardenmeisjes en -jongens. Het is op A2-niveau geschreven en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

De fotograaf is een verhaal dat je aanzet om je dromen achterna te gaan. Pedro was journalist in Colombia, maar is nu trouw-fotograaf. Kan Astrid hem helpen om terug zijn échte passie uit te oefenen? De fotograaf maakt deel uit van de serie WoordWinst.

In Lokaal 14 gaan een heleboel personages naar de Nederlandse les. Ontdek alles over deze personages terwijl je zelf ook je Nederlands oefent!

Nog een leuk nieuwtje om het nieuwe jaar mee te starten: Onze directeur, Ralf Beekveldt, heeft de Makkelijk Lezen-prijs gewonnen! Deze prijs wordt in Nederland jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich heeft ingezet voor mensen die moeite hebben met lezen. Gefeliciteerd Ralf!

Als dit allemaal oud nieuws is voor jou, dan ben je vast ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Wil jij in het vervolg ook als eerste onze nieuwtjes horen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief of ga naar onze hoofdpagina!

Volg ons op Facebook
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Instagram
Schrijf in voor onze e-updates

Bekijk nieuwsarchief

Nieuws